• En personlig auratolkning

  auraframsida.jpgNu kan du boka min nya bok (utgiven 181030) Tolkning i aura och färger.
  Det är precis som det låter, förutom att du kan boka denna bok med en personlig auratolkning där du får din bild i boken samt ljudfil kan du läsa om "allt" om chakras, auran med fälten, alla färgernas betydelse till varje chakra, varje fält, vilken färg du kanske saknar samt finna andra svar i färgernas vibrationer.  

  Du kan även använda boken till Yiangkorten. 

  Endast bok: 160:- + frakt 55:-= 215:-

  Bok med personlig auratolkning  700:-
  Medlemspris: 600:-

  Swish 073 063 1657


  Från baksidan av boken:
  Denna bok är främst skriven för dig som bokat en auratolknnig med författaren. Men faktum är att oavsett är det en av de bästa böckerna du kan läsa i ämnet.

  Du finner grunden om chakras, alla 10, alltså även de tre andliga, auran samt färgerna förklarade i varje chakra, även i kombination. Samt färgerna förklarade i auran i de olika fälten.

  Du har mallar längst bak för dig som själv vill måla en aura, sedan kan du tlka från texterna i bilen som beskriver varje färg för varje chakra och i fälten. 
  Du kan även läsa om djur och aura samt energitrådar. 
  Du kan även använda boken till Yiang symbolkort.


  Om du vill ha en färgstark bild av dig själv med tolkning av vad du kan vidareutveckla är en auratolkning något för dig.

  Vad berättar jag om dig utifrån dina energier (färger)?
  Jag går igenom varje chakra, berättar vad chakrat handlar om och vad det innebär att du har den färgen eller färgkombinationen där. Kopplar samman de chakras som är i olika fält- det fysiska, det emotionella och det mentala samt det andliga.

  Jag ser på detaljer, energiavvikelser och begränsningar, peppar dig att förbättra dina energier med råd och peppar dig ännu mer där energierna är i fas.

  Chakra för chakra, färg för färg. Ser på helheten, ger dig tips omkring dina energier när det gäller arbete, ekonomi, kärlek, hälsa och din andliga utveckling.

  Peppar dig att släppa de begränsningar som du eventuellt har (vilket vi alla har) och peppar dig att stärka det som är givande för dig i din process i livet just nu.

  Detta är som en personlighetsanalys av dina energier, de som du skapat och de som ger dig mer möjligheter att skapa mer av dig själv. Du kan dessutom läsa mer om dina energier här inne ifrån bilden och de färger jag pratar om.

 • Bokning

  getswish_qr.png

  Du kan endera swisha, 073 063 1657 eller använd QR-koden här ovan.
  Paypal order@ylvatrollstierna.se


  För en personlig auratolkning, bild och ljudfil betalar du 700:- Medlemmar 500:-

 • Exempel på aurabilder

  auabild3.jpg

  aurabild1.jpg

  aurabild2.jpg

 • De fyra energifälten

  Detta webinar hör till distanskursen "Aura och färger". Vi har i den tidigare gått igenom alla färgerna, röd, orange, gul, grön, blå, indigo, lila, magenta, turkos och rosa. Här går jag igenom de olika fälten, det fysiska, det emotionella, det mentala och det andliga. Fyra fält som jag även går igenom i din auramålning.