• Medlemskap- Distanskurs

  yellow.jpgHar du hört någon säga att du är färgstark?

  Bra i så fall, det innebär att du troligen har energi i dina chakras, men det finns trots det stunder när energin är låg, eller när arbetssituationen kräver mer än vad du kan ge. När ekonomin inte har det där flytet som du önskar, eller när kärleken lyser med sin frånvaro eller går under orden "komplicerat".

  Eller ATT du känner dig seg, omotiverad, skjuter på saker, drar dig undan, tvivlar på dig själv, stressad samt allt annat som är allt annat än i harmoni. Eller som när du skyller på andra, har svårt att inte vända kappan efter vinden. Men det kanske också tyvärr finns stunder när du inte är i kontakt med din intuition eller inte vågar skapa visioner?

  Om du känner igen något av detta tycker jag att du bör bli medveten om att det går att öka energin, att skapa bättre balans samt fler möjligheter. Det kan vara bra om du känner till dina energier, hur mycket samt vilken energi du har i dina chakras, eller hur du tar upp energi ifrån andra. 

  Vad ger ett medlemskap dig?
  Du får tillgång till hur många sidor som helst med texter om chakras, auran, färger, med ljudfiler samt övningar.
  Webinars för alla färgerna samt webinars i ämnen som har med detta område, som för kläder, eller energifält.
  Från 2019 är det webmöten, som inte spelas in, däremot kommer det upp filmer om olika färger, kombinationer samt energier.

  Du får dessutom en lek, Yiang, med 79 kort (se nedan, eller klicka på ett kort för att kolla in dem. Texter till varje kort finns för dig som är medlem där du kan läsa mer om varje kort. En sida för varje kort, men motpolsenergin, för varje chakra, för de olika områdena i livet som hälsa, andlighet, arbete, ekonomi och kärlek.
  Du får även boken Yiang med, där du enkelt kan slå upp en sida för varje kort, viktigt till varje kort är en reflektion. Se nästa spalt.

  Du kanläsa sidan i kursformat, en färg, ett chakra i taget eller så klicka du dig fram till den energi som du vill veta mer om.

  Medlemskap 3900:- Studerande samt pensionär 2900:-

  I medlemskapet ingår distanskursen, böckerna "Tolkning i aura och färger", "Yiang" samt Yiangleken + en auratolkning som du får som film inne på din profilsida (endast för dig).
  Swish 073 063 1657

 • Yingbok + lek

  yiangboklek.jpgYiang symbolkort är 79 kort som visar på den energi som du är i nu.
  Dra ett kort! Läs vägledningen i boken.
  Vad betyder färgerna? Vad är frågorna till varje färg?
  Har du kraft, är du impulsiv? Finns din vilja, är du i harmoni? Har du attityd, insikt? Skapar du illusioner? Litar du på din erfarenhet eller begränsar den dig? Vågar du förändra, i det oändliga?

  88 Sidor. Bok + frakt 175:- Bok + lek + frakt 320:-


  rod copy.jpgRÖD = KRAFT
  Röd som energi visar på urkraften. Ett inre driv som för dig framåt. Rött ger kraft, tar kraft, kräver kraft. I röd finns dina rötter, ditt genetiska arv och mönster. Rött är energin för överlevnad.

  Den röda ger vilja, råstyrka och stark motivation. Röd är även den energi som kan visa på utåtriktad kraft. Då i form av irritation, frustration, ilska och aggression men även kraftfullhet, skapande, trygghet och stillhet. Röd visar på dynamik, livskraft, en kraftfull personlighet men också en stor generositet.

  Det är en vibration som visar på aktivitet, livsvilja och ambition. Med röd energi är du aktiverad till att agera direkt. Se bara upp att du inte “exploderar” utan ta lärdom av denna energi och se över vad det är som irriterar dig.

  Synkronisering (varför visar sig röd energi?)
  Röd energi visar att du nu har all din kraft med dig. Du kan förverkliga vad du än du vill från en inre längtan. Du har möjligheter att påbörja nya projekt. Det finns nya uppgifter, nya åtaganden och du kan fixa allt som du har bestämt dig för. Det är nu som du är laddad, engagerad och full av inspiration.

  Reflektioner
  Vad betyder kraft för dig?
  Vad betyder inspiration?
  Är ilska din kreativa energi?
  Hur tar du tag i din kraft, hur förverkligar du den?
  Har du tålamod att avvakta?
  Agerar du direkt?
  Investerar du direkt utan eftertanke, varför?
  Är din lust starkare än din känsla? Vad ger det dig?
  Är du kraftfull? Ger du järnet tills du stupar?

 • Yiangkort

  Du väljer själv om du vill utmana dig i de reflektioner som finns till varje kombination, det kommer att leda till en självutveckling. 

  Färgerna på baksidan av kortet och på loggan är turkos och magenta. Den magenta energin står för erfarenhet, allt det som du har bakom dig, allt som du redan skapat, både negativt och positivt. Den turkosa står för förändring, att våga se nya möjligheter och själv skapa det som du önskar. Mixen av dem är du nu, i de energier som du nu skapar ifrån de två aspekterna.

  Jag vill få dig att tänka om, tänka till, tänka en gång till, omvärdera, stärka, medvetande göra din egen potential med all den kunskap som du redan har inom dig med bara några färgstarka ord.

  Välkommen in till mitt nya projekt som kan bli ditt största projekt i att vara i energier.
  Om du vill veta mer om dig själv, dina energier, inte bara vad du är i utan också hur du kan skapa mer. 
  Om du vill veta mera om vilka energier som finns i ditt liv.
  Om du vill veta mera om energiernas egenskaper för att skapa mer resurser i ditt liv.
  Om du vill kunna vägledag genom spektrat av alla färger.
  Då är inte bara Yiangkorten något för dig utan även självstudiekursen.

  I självstudiekursdelen finner du mer om varje färg, varje energi och hur du kan ta lärdom men även skapa mer energi. Du kan vägleda andra, kanske genom att dra ett eller några kort, reflektera över orden och de frågor som heter reflektioner till varje kombination. Du loggar in på sidan när du går kursen, klickar på länken till vänster och där finner du mer texter, men även ljudfiler och filmer där du får mer kunskap om varje färg - varje energi.

 • Boken Tolkning i Aura och färger

  auraframsida.jpgNu kan du boka min nya bok (utgiven 181030) Tolkning i aura och färger.

  Du kan även boka denna bok med en personlig auratolkning där du får din bild i boken samt ljudfil där jag tolkar dina chakras, dina färger, dina fält samt din aura. I boken kan du läsa "allt" om chakras, auran med fälten, alla färgernas betydelse till varje chakra, varje fält, vilken färg du kanske saknar samt finna andra svar i färgernas vibrationer.  

  Du kan även använda boken till Yiangkorten. 

  Endast bok: 160:- + frakt 55:-= 215:-

  Bok med personlig auratolkning  700:-
  Medlemspris: 600:-

  Swish 073 063 1657


  Från baksidan av boken:
  Denna bok är främst skriven för dig som bokat en auratolknnig med författaren. Men faktum är att oavsett är det en av de bästa böckerna du kan läsa i ämnet.

  Du finner grunden om chakras, alla 10, alltså även de tre andliga, auran samt färgerna förklarade i varje chakra, även i kombination. Samt färgerna förklarade i auran i de olika fälten.

  Du har mallar längst bak för dig som själv vill måla en aura, sedan kan du tlka från texterna i bilen som beskriver varje färg för varje chakra och i fälten. 
  Du kan även läsa om djur och aura samt energitrådar. 
  Du kan även använda boken till Yiang symbolkort.


  Om du vill ha en färgstark bild av dig själv med tolkning av vad du kan vidareutveckla är en auratolkning något för dig.

  Vad berättar jag då om dig utifrån dina energier (färger)?
  Jag går igenom varje chakra, berättar vad chakrat handlar om och vad det innebär att du har den färgen eller färgkombinationen där. Kopplar samman de chakras som är i olika fält- det fysiska, det emotionella och det mentala samt det andliga.

  Jag ser på detaljer, energiavvikelser och begränsningar, peppar dig att förbättra dina energier med råd och peppar dig ännu mer där energierna är i fas.

  Chakra för chakra, färg för färg. Ser på helheten, ger dig tips omkring dina energier när det gäller arbete, ekonomi, kärlek, hälsa och din andliga utveckling.

  Peppar dig att släppa de begränsningar som du eventuellt har (vilket vi alla har) och peppar dig att stärka det som är givande för dig i din process i livet just nu.

  Detta är som en personlighetsanalys av dina energier, de som du skapat och de som ger dig mer möjligheter att skapa mer av dig själv. Du kan dessutom läsa mer om dina energier här inne ifrån bilden och de färger jag pratar om.

 • Chakrameditation - DevaLaya


  Läs presentation av Deva Laya från Ylvas Spinbox Februari 2015


  chakrameditation.jpg

  Total speltid är 51:40 min
  Låt dig vägledas chakra för chakra och ta reda på hur det flödar och vad du har av stagnationer. Den vackra bakgrundsmusiken är Solfeggio frekvenser kopplat till dom specifika chakrorna.

  Inkluderar även en 8-sidig booklet om våra sju största chakran.
  Väglädd healingmeditation för harmoni och balans. Unik chakrameditation där chakrats ljudfrekvens vävs ihop med guidning för att balansera upp dina chakran.

  Sagt om Deva Layas Chakrameditation

  Bästa chakrameditationen jag någonsin gjort! Folk kommer älska din cd Deva Laya. Jag vill ha den! Santoshi

  Ett jättetack till dej för din underbara röst och att du gav mej möjligheten till att komma till många insikter i mitt liv:) Nina Hansson

  Fantastiskt! Meditation, healing och kärlek! Känner mig full av energi efter din meditation<3 Eva Eckerblom

  Vi kan inte nog uppskatta din chakra-cd. Den har väckt upp så mycket som vi bör ändra på i våra liv och dessutom ger oss kraft att genomföra även om det känns skrajset.
  Kjell & Ingelill


  Boka CD:n  150:- + frakt 40:- = 190:-

 • Självstudiekurs

  Yiang är 79 kort med Yin och Yangsymbolen som grund med i alla tänkbara färgkombinationer.

  Om du redan har min Prisma Tarotlek så kommer du att få mer till färgsymbolerna på den. Men här är det bara färgen med ett ord för varje färg. Dels för att ge dig insikt ifrån färgen, energins egenskap men också för att bygga meningar ifrån orden. Det är ingen slump vilket kort du väljer, det är den energin som du är i nu.

  Börja med att välja ett kort, sedan kan du läsa vidare under den rubriken Kortens betydelse.

  Här på medlemssidan finns en del grundtexter men för dig som vill mera så finns ett medlemskap med mera texter men även ljudfiler och filmer, webinars där jag förklarar mer omkring färgerna och orden. Reflektioner till varje kombination för att allt är en perfekt synkronisering där du väljer (under- och övermedmedvetet) den energi som påverkar dig nu. Hur kan du släppa mönster, skapa nya möjligheter?

  Till största del är det helt nya texter, baserat på färgernas energi och på ord. För om du inte visste det så älskar jag ord, meningar, ordspråk och så förstås allt som har med färg att göra. Du kan välja att se medlemskapet som en fristående färgkurs där färgerna är energi som vägleder dig i din utveckling utan att du behöver kunskap om aura och chakras (men det blir en bonus med tiden av den kunskap du lär in).

  Detta är ett tillfälle för dig som gillar färg, gillar symbolk, gillar ord och som vill utveckla mer av din intuition och inre medvetande.

  Alla ord har olika betydelse för oss alla, även om vi sätter en mening på varje ord utifrån vad vi har lärt oss. Kanske ett av dina första ord var "lampa" med tiden har du lärt dig ord som är associerade som "belysning", "ljus", "sken" och så vidare. Och varje ord har en betydelse för dig, inte bara i vardagen utan skapar mönster och möjligheter om du lär dig att lyssna till ordet.

 • Titta på medlemssidan

 • Hur kan en sida för medlemmar se ut?

 • Ylva Trollstierna

  1rodenergi.jpgJag, Ylva som skapat Yiangsymbolleken kan du läsa mer om inne på min hemsida www.ylvatrollstierna.se

  Jag har arbetat med Tarotkort i över 40 år och även då symboler, färger i ca 25 år och det är mina två stora intressen på sidan om att inspirera (eller provocera). Jag har skrivit 26 böcker och skapat 4 lekar innan. En variant av dessa symboler finns på min Prisma Tarotlek men här är de "självständiga" med ord. 

  Denna lek och texter skapades ifrån en medveten tanke den 9 April 2017 och sedan har allt fallit på plats till denna medlemssida och du väljer själv när du vill hålla kortleken i din hand.

  Tacksam att du hittat hit. Må färgrika ord vara med dig. /Ylva