Yiang
Yiang
@yiang
  About
  • Followers 1
  • Following 8
  • Updates 15
  Sweden   www.ylvatrollstierna.com   Joined April 10, 2017
 

Blog

En svart vit värld


By Yiang, 2018-11-28
En svart vit värld

Jag funderade i morse på vad vill den som inte har så mycket kunskap om färgernas betydelse veta? Det vet jag inte.

Det fick mig att tänka på om livet vore svart och vitt, alltså inte som vi säger att allting är svart eller vitt, eller kanske precis så? För tänk dig en värld där det inte fanns färg, nu vet jag inte hur det är att vara färgblind. Fruktansvärt tråkigt antar jag, men också att då vet den som är färgblind inget annat heller. Men om vi hoppar färgblindhet och tänker istället att allt bara var svart eller vitt, vilket är möjligt att tänka men omöjligt att vara. Varför? Det är det som är grejen att även den som är färgblind känner vibrationerna. För färger är vibrationer, vi kan se dem, känna dem, uppleva dem, höra dem. 

När dessa vibrationer är nära oss, som i kläder då tar vår aura in den vibrationen som en energi, som om du skulle ha röda kläder (vi närmar oss juletid nu) då är det en vibration som vibrerar på låg nivå, den låga vibrationen, tänk dig som en lång seg våg som skulle skälja över dig. Den vibrationen fortplantar sig in i din aura, fyller på baschakrat med rätt vibration men påverkar även de andra chakras, som är just energicenters. När du bär en energi nära kroppen är det som att sätta ett batteri av den färgen och ladda in den vilket ökar energin snabbast. Detsama gäller all färg som kommer nära dig, som i sängkläder. 

Om du ser på en färg tar du även in den energin, den laddar också din aura, om du hör en sång, har den flera olika vibrationer vilket också laddar din aura. Varje ton har en frekvens som är lika med en vibration. Musik är viktigt, genom alla tider har folk skapat en rytm ofta genom att banka på något eller uttrycka ett ljud, det är en vibration. Till exempel hårdrock ger vibrationer till baschakrat vilket gör att det kan bygga upp likväl en trygghet som en frustration. Allt detta är något som vi vet undermedvetet och när det gäller ljud, tänk på en film och musiken i den, den är kopplad till temat, det för att skapa mer respons. 

Vi är mer påverkade av allt omkring än vad de flesta anar, då även om vi är färgblind eller blind eller döv. Allt i livet består av en vibration. Du kanske sitter på en stol medan du läser detta. Stolens material samt form samt färg skapar en vibration som tas upp i en rytm, en puls via din rumpa in i dina chakras. Det du!

Vad har du för färger på dig idag? Varför valde du dem? Endera för att du känner dig trygg i dem vilket då fortsätter att stärka den energi som du är, vill du ha förändringar i livet, byt kläder.

Hur ser det ut i din omgivning? Vilka färger påverkar dig omkring dig, alltså vilka vibrationer, pulser möter din aura?

Vilka ljud finns omkring dig? Varje ljud har en vibration som är en puls som möter din aura.

Vad äter, dricker du? Allt det som du stoppar i dig har också en vibration, vilket blir en puls som din aura tar upp.

Det är alltså helt omöjligt att leva i en värld av svartvitt energi, så vida du inte låser in dig naken i ett rum med enbart de färgerna, men du har andra färger med dig vilket möter färgerna omkring dig. Den svarta kommer att "äta" upp dina färger medan den vita kommer att nolla dem, med lite tid är du helt färglös.

Färger har en stark påverkan inte bara i auran utan även i hur de påverkar vårt sinne, för du tror väl inte att det är en slump att företagsloggor är i en viss färg? Det är vibrationer som ska tala till vårt undermedvetna. En del är smarta när de skapar reklam och en del mindre smarta, de som inte förstår (undermedvetet) hur vi påverkas. Ta Mc Donalds, de är smarta, deras logga är gul och röd. Den röda energin står för kraft, urkraft, överlevnad medan den gula står för identiteten, vilket skapar en energi av en kraftfull identitet. Röd och gul mixat blir orange som är energin för lust. Många företag som är miljömedvetna använder grön för att symbolisera det, du vet den gröna vågen. Grönt visar på harmoni men även på lättja, att bara flyta med i det som är och uppleva. Jag skulle inte bli förvånad om McDonalds inför mer grönt i sin logga eller i något de marknadsför bara för att skapa den energin och öka efterfrågan. 

Nu går vi in i en period av röd och grön energi. De två är även komplementfärger, röd för kraft och grön för harmoni. Detta var förr den tiden slakt var en del av överlevnad. Slakt= rött. Den röda färgen för jul är ett "minne" av blot.  Den ska ge trygghet, visa att nu finns det en grund. Tidernas ändras, det är inte bara gröna granar numera, även rosa, vita granar dyker upp, det för att våra energier förändras med tiden, det kollektiva medvetandet där massan skapar ett energimönster.

Nu ska jag ta ett glas juice (gul) stärka min vilja även om det inte har så stort påverkan av ett glas, men hellre det än ingen energi alls. För det har du säkert också tänkt på att mat är energi, då är det inte bara kolhydrater och proteiner utan även en annan vibration som har betydelse i den energier som du skapar. För det är du som väljer vilka energier du är i. 

Posted in: Allmänt | 0 comments

Black Friday - Turquoise Sunday


By Yiang, 2018-11-18
Black Friday - Turquoise Sunday

Hur är det, ser du fram emot den svarta fredagen?
Eller är dina dagar mer eller mindre alltid svarta?
För många är det svart som är färgen som de alltid bär på sig, samt kanske har sitt mobilskal i svart, svarta skor, svarta bälten, svarta jackor för att inte tala om alla svarta kläder. Har du någon gång sett över din garderob i färg? Alltså inte hur mycket kläder du har utan hur mycket kläder du har i svart?

Med Black Friday i antågande kan jag inte låta bli att skriva lite om svart ;)

Svart är inte snyggt i sig självt, utan det blir den där extra touchen då det bryter av markant mot alla andra färger. Tänk dig AIK till exemepel, de har gult och svart. Om de bara spelade i svarta kläder hade vi inte lagt lika mycket märke till dem, men den svarta bryter av, lyfter fram den gula. Om det bara var svart skulle den inte synas, utan bara bli ett stort mörker, eller?

Kvinnor har en tendens att gå i svarta kläder, dels för att det är elegant (?) men i många fall tror jag att det helt enkelt beror på två andra ting. Dels att samhället skapar svarta kläder som något exklusivt, vilket är smart för det är en färg som får folk att tappa energi, bli de där vita fåren i en flock, har aldrig fattat varför det heter det svarta fåret. Det är ju dem som gör utbryt från normen. Men kanske normen är bra, för den begränsar, hindrar livskraften från att ta plats. Största anledningen till att bära svart kan bero på bristande karaktär. Alltså lägger de flesta på sig några extra kilon, tror (i sin begränsning av bristande energi) att det inte syns att de är överviktiga om de bär svart. Självklart syns det mindre, svarta människor finns överallt, de är svåra att lägga märke till för de flyter som in i skocken av alla dessa som inte vågar ta plats. Tycker du att jag är hård nu? Att jag klankar ner på dig om du är en av dem i svarta kläder, det gör jag inte. Jag har full förståelse för hur lätt det kan vara att vilja vara som alla andra för att passa in, att bli bekräftad för normalitet.

Egentligen handlar det om att jag älskar människor och att det smärtar mig att så många begränsar sin livspotential genom att bära svarta kläder.

Ingen är sexig i svart, föresten är det inte ens på mode att vara sexig numera, fast jag ger mig attan på att de flesta vill bli åtrådda, beundrade, bekräftade. Kanske svart är en bra färg med hela hen-samhället. Kan vara en bra sak om det är att vi inte ska gå efter utseende, det som attraherar oss utan helt enkelt fokusera på personligheten? Nja, det är inte så mycket personlighet i en person som ofta går klädd i svart. Energin räcker som inte till att skapa någon personlighet utan en del av massan i mängden. Vill du skapa sensation, klä dig i rött eller orange :)

Jag brukar jämföra svart energin med ett vattenglas.
Tänk dig att du fyller ett glas med vatten från kranen, sätter ett lock på och ställer det på bordet. Sedan får du välja dagen efter att dricka det vattnet eller ta ett nytt glas med vatten. De som verkligen gillar svart, de anar, och svarar att de dricker vattnet från glaset med locket på. Men om du då får erbjudandet att dricka vattnet med locket på eller ta ett nytt vattenglas när det har gått en vecka och glaset står kvar på bordet. Vad väljer du då? ;) Men lite "tur" finns det inget vatten kvar efter några veckor då det dunstat bort, då finns det inget att välja på. Precis min mening.

Om du inte tillför energi till din kropp kommer det inte att finnas något att välja på. Din kropp kommer att dunsta av. Jag tycker det är märkligt att så många inom det nyandliga bär svart. Gör det dem mer magiska? Nej, inte om du förstår hur energi fungerar.

Du har alltid ett val, endera tillföra energi som kommer att stärka dig, din hälsa, din lust att förverkliga dina ambitioner, stärka din trygghet, leva i kärlek och i det växa andligt.

"Black Friday" som det ofta blir även med annan betoning i många städer, främst i USA, där folk faktiskt dör i jakten på något billigt. Men nu för tiden bär vi inte svart vid dödsfall, vilket är mycket bra, för att redan vara förtvivlad och ledsen och stärka det med svart skapar ingen livsenergi. Ofta vill många ha ljusa kläder på en begravning, något av det förnuftigaste på länge, någonsin funderar på varför? Men det kan även bli en Black Friday för att erbjudandena tar slut, pengarna finns inte, orken finns inte.

Idag inför jag "Turquoise söndag". Vilket kan bli den viktigaste dagen i ditt liv.
Turkos står för förändring. Turkos är en mix grön energi som är lika med harmoni samt blå energi som är lika med din sanning och din attityd.

Har du sparat pengar till fredag, ska du göra kap? Hm, det största kapet du kan göra i samband med "Black Friday" är att investera i "Turquoise Sunday".
Det för att våga förändra, våga finna din kraft, skapa det som du vill "arbeta" med, skapa mer rush på kontot, skapa mer spännande engagemang i kärleken och i det ta ett gigantiskt kliv i din andliga utveckling.

Du läser mer om "Turquoise Sunday"  på denna länk.
Ha en härligt omtumlande söndag. ;)

Posted in: Allmänt | 0 comments
Vad vill du helst av allt göra nu?

Det är första reflektionen på kortet - Indigo-lila.

I helgen som var provade vi på ett nytt spel här hemma, lustigt nog gick vår klädsel och hela hemmet genomgående i svart, för vi hade Halloweenfest, vilket oftast även innebär ett sällskapsspel. Vi spelade Vertellis för första gången, ett fantastiskt spel där det dras ett kort per medspelare med en fråga som läses upp och svaras av den som dragit kortet.

På söndagen fattade jag, det är precis samma som jag skapat med mina Yiangkort i och med att varje kort har flera reflektioner (frågor) som är anknytna till kortet.

Om du drar kortet Indigo-lila är första reflektionen (frågan)- Vad vill du helst av allt göra nu?
Frågan är baserad på den indigo energin med insikter och den lila som handlar delvis om att våga fantisera, skapa visioner.
Tänk efter, vad vill du helst av allt göra nu? Kanske du vill lägga dig och vila, eller ta tag i ett projekt, kanske läsa en bok eller något annat som då är från en inre insikt av att du vill verkligen göra något. Du vill förverkliga dig själv.

Om du satt samman med någon annan, vilket också var tanken från början med kortens frågor, då skulle du berätta för personen vad du vill helst av allt göra nu. Du kanske skulle ta lättsamt på det och svara dricka kaffe. Eller så kanske, förhoppningsvis skulle du känna efter och svara något som du verkligen känner inifrån dig själv skulle ge dig glädje att vara i. Du kanske svarar att du helst av allt nu vill lära dig mer om färger. Din vän svarar - Men du, det finns en perfekt sida på nätet för det, Ylvas sidan om färger och auran ;)

Eller kanske du svarar att du helst av allt vill lära dig att baka apelstrudel. Någon av dem som finns omkring dig i denna frågestund, vet helt plötsligt var det finns en kurs i det. Eller om du vill ha en katt att pyssla om, då är det något som vet var det finns en katt som behöver ett hem. Eller kanske du helst av allt vill åka iväg på en kurs, och någon av de andra berättar för dig om en kurs, som är precis den som du längtat efter att få lära dig mer om.

För livet är enklare än vad du tror, det finns något som kallas synkronisering, när du är medveten, stannar upp då får du genast vägledning i vad du än önskar.

Därför tipsar jag dig nu att boka leken och boken och sedan boka in en stund med några vänner för att utveckla dig själv via färgernas budskap. Eller, vad vill du helst av allt göra nu?

Ps, det finns flera reflektioner på varje kort. Nästa fråga är - Vad säger din intution om det, var finns insikten i det? 

Posted in: Allmänt | 0 comments
Vissa dagar är mer färgstarka än andra.

Det påstar jag en dag då himlen varit grå, men det är den neutrala energin vilket jag kanske behövde en dag av lycka som denna.

I morse med posten kom min bok "Tolkning i aura och färger" i A5 format 194 sidor med massor av färg... i text men även en del färgbilder. Det finns stunder då jag studsar av lycka, detta var en sådan, jag var i orange (sprudlande lycka) och rosa (som att sväva på moln) energi.

Boken är inte helt ny, men en del text är och den är omredigerad ifrån min Ylvas aurabrev. Nu skriven så att den som bokar en auratolkning får boken med för att lära sig mer. Inte bara lyssna till i tolkningen vad färgerna betyder och visar utan även förstå mer om dem.

Jag tycker det är hur kul som helst med auratolkningar, det är som att se en människas själ i färg med alla möjligheter, möjligheter även i det som är begränsningar för att de går att förändra när vi väl är medvetna om mönstret.

Helst skulle jag önska att alla förstod grunderna och kunde använda dem i sitt liv, att själva se sina färger, men tiden är väl inte inne för det än. Allt för många som är i den röda energin, det som mest kan beskriva begränsningar.

För mig är alla energier viktigt, det sätter som färg på tillvaron, att förstå att den minsta lilla förändring skapar så mycket. Det är lite som att kasta en sten i vattnet, det blir ringar som fortplantar sig, i det kan det bli en störtvåg likväl som vattnetn kan stilla sig, för att använa en metafor.

Den oranga energin jag är är skapande, kreativ, lustylld, engagerad och i det lycklig, men den orange har även en motpol, den indigo och jag känner mig även full av insikter och en stolthet över att jag har förverkligat detta projekt. Allt för att inspira andra att förhoppningsvis på ett lättsamt sätt förstå färger.

Naturligtvis går boken att använda för alla aurabilder, eller om du själv känner en energi likväl som grundmeningen är att den som bokar en auratolkning ska få mer än bara tolkningen, en insikt om vad energier handlar om.

Jag känner det också som jag är i den rosa energin, så sanslös lycklig och exhalterad att jag skapar en obalans i den blå och inte kan uttrycka mig rätt. Men en dag som denna då jag är så lycklig har det mindre betydelse, jag ska snart lägga mig i mina blåa sängkläder och bläddra i min egen bok. Det är lycka det.

Här finner du en presentation av boken 

Posted in: Allmänt | 0 comments

När den indigo blir för mycket


By Yiang, 2018-10-20
När den indigo blir för mycket

Det var tanken nyss,  eller rättare sagt, jag slog mig för pannan och sa - jag orkar snart inte med min egen kunskap, its too much.
Jag finslipar på det sista på en bok med titeln "Tolkning i Aura och färger" som jag tänkt ska följa med mina auratolkningar men även vara av intresse för alla som vill veta mer om detta fantastiska ämne.

Jag hade missat en text om indigo, sökte i min auramapp (som är gigantisk), fann en text som jag glömt bort att jag även har inne på medlemssidan och kände mig helt förvirrad. Hur mycket har jag egentligen skrivit om aura, chakras och färger? Nästan så det lutar åt halva antalet av med Tarot (=6000 A4 sidor). Jag är i vit energi just nu =chock. För hur mycket kan någon skriva om färg, antagligen ett ämne som aldrig tar slut för det är inte bara tolkningen till auran, eller till chakras eller ens till mina Yiangkort, allt är i färg. Jag skulle kunna sätta ihop texter till alla ämnen i livet, en del av dem har jag gjort redan inser jag också.

Just nu är det definitivt för mycket indigo energi i mitt liv. Texten jag funderade var jag hade var - Vad bör du ha indigo energi till?
Svar= för att finna trådar i de djupa funderingarna, för att lita till insikterna, för att lyssna till det andliga förståndet. För att skapa en harmonin med själen, för den fysiska kroppen är grön harmoni, för själen den indigo. Indigo kan även stärka det andliga medvetandet om vem vi är nu, vad nästa mål är.

Hå hå ja ja, (vilket är lila energi i navelchakrat) är du beredd att svepas med i insikterna, för här kommer en text, en liten en om den indigo (som finns på medlemssidan). Kanske du ska dela min fördjupning, den 23-25 november har jag en fantastisk kurs om färger och auran, dessutom har jag med mig en yogalärare för att aktivera mer av energi. Ta en titt>>>

Men indigo har en härlig motpolsenergi, den tänker jag ägna en stor del av dagen till - Orange= impulser.


Texten
Indigo är färgen, energi av det djupa andliga, eftertanke, medvetenhet samt inre insikter. Om du följt cyklerna för chakras är detta för åldern 42 till 49 år, en tid då vi närmar oss mitten av livet, har varit barn, tonåring, vuxen, kanske haft familj, relationer samt funnit en arbetsroll. Nu kommer frågan - Vad ska jag bli när jag blir stor?

Den indigo vill att du ska ansvar för dig själv, att du ska vara medveten på en djupare nivå. Dags att bli medveten om dig själv, att detta liv är ditt, vad har du gjort av det? Allt har en mening, allt som tills nu varit en del i av ditt liv kan du nu både acceptera eller ifrågasätta. Det är nu du bör vara den som omskapar ditt liv, använder allt det positiva som du utvecklat som resurser. Men även ha med dig erfarenheten av det som varit som kanske inte alltid varit det som du tycker är i harmoni med din utveckling. Men om du med denna energi tänker efter, i allt finns en lärdom, om du inte hade upplevt något negativt har du inget att jämföra med. Du kan se tiden fram till här som en enda stor utbildning. Du har nu all erfarenhet med dig, vad bör du nu göra av det? Det är nu dags att lyssna till dig själv efter all tid som barn, tonåring och eventuellt förälder och karriär är det dags att du blir medveten om ditt värde, vad din inre längtan är.

Den indigo energin handlar om dina andliga värderingar, då inte bara andlig utveckling, utan vad är viktigt för ditt sätt att uppleva livet till fullo.

Indigo visar dig vägen ifrån ditt inre när de är balanserad, allt det som du har med dig och kan utveckla, åt vilket håll bestämmer du. När indigo är obalanserad, det vill säga, finns i nedre delen av din aura, eller i de lägre chakras, bas, navel, solar plexus och hjärtchakrat, då kan du vara helt vilse med din inre längtan. Den indigo är en ”allvarlig” energi som går mer på djupet av inre insikter och medvetenhet och som pushar dig till att förverkliga men även ifrågasätta dig själv.

Indigo är energin för bland annat insikter men också för längtan, i det kan meditation vara en viktig del, att gå in i dig själv, finna din egen inre sanning, din egen potential, det karma som du har med dig samt det som du kan skapa framöver.

Den indigo vibrationen visar på insikter, eftertanke, medvetenhet på ett mer allvarligt plan. Men även på ett analytiskt sinne som hela tiden försöker att utvärdera, förstå för att utvecklas vidare. Den indigo energin är djup, det visar på en mognadsprocess oavsett ålder. Om du har ett stort fält indigo i din aura tar du saker i din takt och till och med lite långsammare, för du vill gärna veta helheten för att få en helhetsbild av vad som är innan du går vidare i det som ska utvecklas. Om du har lite indigo finns ändå tanken, medvetenheten där om att stanna upp och reflektera över vad som är.

Indigo visar på frågeställningen vad du ska bli när du blir stor, vem är du? Vad har du blivit och varför? Kan du bli något annat? Är du dig själv, lever du i hela din potential eller finns det mer? Alla dessa frågor blir centrerade då du söker en djupare meningen med det mesta.

Längtan är ett av de viktigaste orden för den indigo, den indigo längtar efter att få förverkliga, uppleva, skapa, vara i, förändra, ha insikter, förstärka samt finna sanningen i allt och i det mesta.

Indigo är den insiktsfulla energin, den som visar på att du nu vet att du är mer än bara en person, att det finns ett djup, en längtan efter att få förverkliga den du är i detta liv. Det kommer många frågor och funderingar med denna energi. Den är allt annat än lättsam förutom när den är i pannchakrat , det mentala eller det andliga fältet, då uttrycks ett medvetande i balans.

Posted in: Allmänt | 0 comments

Dessa färger


By Yiang, 2018-10-08
 Dessa färger

Inte ens när jag åker på semester tar jag semester ifrån färgen. Lite svårt på ett sätt eftersom färger konstant omger oss, men sedan så söker jag färg. Är mer färgnörd än vad jag trott inser jag. 

I morse tog jag fram ett par turkosa innebrallor, en magenta t-shirt och en magenta kofta. Det höll på att bli en grå stickad tröja som jag värmed upp i går kväll, men så kände jag in och beslutet var taget. Jag brukar oftast vara grå på måndagar för att få balans vilket jag borde behöva även idag. Men jag skapade en annan planering av min vardag igår under några lugna stunder på mässan i Trollhättan. Bestämde mig för att fortsätta vara cool och närvarande även efter semester och då blev det bara så här. Troligen för att jag är väldigt bra på att lyssna på min intuition när det gäller färger, det går per automatik. Vet inte när jag bytte kläder under en dag senast eller när det inte kändes rätt.

Du vet kanske den där känlan när du tar fram kläder ur garderoben, tar på dig, tar av dig, slänger på sängen, nästa ombyte, på, av och på sängen. Nästa byte, på, av och på sängen och till slut har du en hög på sängen och fortfarande kanske det inte känns riktigt bra. Jag har varit där, men oj så länge sedan.

Idag vet jag mina energier, dessutom de som inte passar min planering de ser jag till att förändra för att få ut bästa resultatet. Ibland får jag frågan hur jag hinner så mycket? Det finns tre svar, ett perfekt horoskop med massor av eld, planerad "körning" (d v s går sällan tomhänt) och så färg, färg, färg.

Jag åkte på semester med en resväska med mest turkosa kläder och rosa och grå skor. Men jag köpte även solglasögon, naturligtvis turkosa, skulle kunna ha andra färger för att matcha kläder, men eftersom de var genomgående turkosa blev det enkelt. Men jag köpte också en blå bikini men det var mest för att det fanns inte så mycket att välja på i slutet av säsongen, förutom svart då, det skulle aldrig ske då skulle jag hellre sola näck eller påklädd. 

Jag har också sett till att få i mig färg, alltså i mig, som en "bitter orange" som är på bilden, men även andra drinkar som var gröna, blåa och rosa. Idag hade det nog suttit bra med en grå drink, men låter inte vidare gott. Fast det är klart lite lakritsextrakt i något kanske skulle fixa det. Det är lite så här mina tankar kan gå.

Igår på mässan störde jag mig på väggen, mattan gick i ett brunt mönster, vilket är okej för mattor då de ska grunda, men väggarna, det tog ett tag innan jag anade att de skulle vara i en gråbrun ton och gardinerna i liknande men ljusare. Tror definitivt att den lokalen behöver lite mer färg, tänk att sitta där i vanliga eller svarta kläder en dag, snacka om att somna vid samtal.

Jag valde även igår att studera klädstilar på folk och inser tragiskt nog att de flesta överviktiga bär svart, vilket faktiskt inte gör dem smalare utan snarare tvärtom. Det fanns några som lyste till, men bara en i gult (typ som vanligt). Blå var nog den färgen som var vanligast ihop med svart. Tråkigt nog är många utställare även klädda i svart. Personligen så tycker jag att de som arbetar inom nyandlighet borde förstå energier bättre, men kanske de har andra färger när de inte jobbar, hm, jag försökte vara snäll nu, men känner att det går inte så bra. Antar att de är hårt programmerade med att svart är mystiskt, för hela ghosbustersteamet bär också svart. Nu är jag inne på ett "farligt" spår anar jag, ett sådant som irriterar folk, men å andra sidan då aktiveras röd energi och det kan vara en helt superb energi att börja veckan med.

Det känns lite coolt i alla fall med mina Yiangkort där alla blir nöjda, anser att det stämmer, även när tre personer står bredvid varandra, drar tre helt olika färger och anser att de har fått rätt och att någon av de andra inte hade passat. Alltså den perfekta synkroniseringen :) För det finns ingen slump ;)

Nu ska jag fortsätta i min röd-orange-gula  och indigo inre mix att ta tag i dagen.

Posted in: Allmänt | 0 comments

Önskan om...


By Yiang, 2018-09-25
Önskan om...

Grön energi just nu, det vill säga - harmoni och stillhet, att bara vara, att vara cool, närvarande, i en mysig känsla av välbehag. 

I och för sig är jag det, efter att ha haft en kurs i helgen där jag bland annat fick prata om färg, då naturligtvis även om svart som är tror jag min favoritfärg att prata om, det tar som aldrig slut, utan jag får hejda mig.

Att sedan se en hel grupp öva på att inte ha svart eller fundera på sin garderob det är mäktigt, för jag vill så gärna att alla ska vara färgstarka och glada. Nu inser jag att det är en orimlighet eftersom vi alla behöver stunder som upplev som mer eller mindre nattsvarta. Däremot skulle jag vilja ändra på begreppet gråa vardagar. 

Grå är en balanserad färg, jag tycker som att alla behöver ha gråa dagar nu och då bara för att finna balans. Jag kom hem efter helgen och landade i grått, för att sedan skifta över till turkos. Turkos är min favoritfärg tillsammans med magenta (vinröd) och den färg som jag känner mig mest bekväm i, dessutom lite sprallig, fast inte direkt nu. För efter måååånader som känts tunga behöver jag en energikick samt mer harmoni och balans, men att varva orange, grönt och grått känns inte som en hit, men allt kan ge en helt annan vy när jag väl vågar. Grå brallor, grönt linne och orange kofta. Kan jag bli färgstarkare än så? 

Ja jamän, även utan kläder är jag färgstark, troligen för att jag vet färgernas magiska kraft ;)

Jag ska strax packa om min resväska, för att åka bort för att vara i den gröna energin, bara harmoni, lojet, stillhet, något som jag ser så fram emot. Alla behöver ladda batterierna någon gång, även om mina för det mesta är fullt laddade. 

Sedan ska jag verkligen vara i röd, orange, grön och blå energi. Jag ska ta tag i allt, och komma i balans, där inget ligger efter, i det ska jag skratta och vara lycklig, mysa och ösa omtanke och vara tydllig. 

Ja, jag talar flera språk, på tal om att packa om resväskan, ett av dem är färgernas språk :D Idag känner jag mig så fanastisk tacksam att jag är intresserad av energier, att jag förstår färgernas krafter, att jag har kunskap om vad varje färg har att tillföra. Jag är också tacksam för denna sida, för att jag kan förmedla denna kunskap och desutom bara dra ett kort när jag vill ha mer färg i tillvaron och förstå mitt mönster. Det får mig att fundera på vilken färg tacksamhet är?

Röd? Nja, för kraftfull, stabil och allvarlig.
Orange? Nja, för spontan och impulsiv.
Gul? Nja, självmedveten men lite väl pushig.
Grön? Hm, harmoni men även för lugn och stilla.
Blå? Nja, för cool.
Indigo? Nja, för djup.
Lila? Nja, för svävande.

Äh, jag vet, tacksamhet är en mix av alla dessa färger, med en allvarlig ton, spontanitet, pushig och harmonisk energi som är cool, djup och i visionerna. Eller kanske det rent av är grå, en mix av svart och vit, en mix av allt och inget och den perfekta balansen däremellan. 

Nu är det dags för lite lila brillor för att aktivera visionerna om harmoni :)

Posted in: Allmänt | 0 comments

En färgglad bok


By Yiang, 2018-08-31
En färgglad bok

Här omdagen kom äntligen boken, den jag borde ha gjort i från början till Yiangleken. En tunn, enkel bok med information för varje kort, så är det nu, en sida om varje kort, enkelt beskrivet men med det viktigaste, en beskrivning av färgkombination och så frågorna till kortet. För det finns en perfekt synkronisering till att jag/du drar just det kortet.

Nu kanske fler vågar använda sig av leken och förstå budskapen från korten, hoppas jag i alla fall. För detta med energier är inte det lättaste att förklara. Jag tänker mycket i färg, både vad jag är i för färg, alltså vibration men också vilka färger jag omger mig med. Nu är jag mest i några färger, mest i grått, men sedan i turkost och magenta med inslag av rosa. Varje dag känner jag efter vilken färg som matchar mina energier och det styr mina klädval, men det styr också min omgivning. Mitt kontor går i magenta, det är min trygga färg, och inte konstigt, färgen handlar om erfarenhet, har rött i sig (kraft) men även blått (kommunikation). Min myshörna går i turkost och hör och häpna även i svart, men det är det enda i svart som finns omkring mig.

Mitt sovrum går i beige och blåturkosagröna färger, och i natt så kontrade jag med röd energi. Det vill säga jag kunde inte behärska mina energier. En hel hög med kossor råmade så det stod härliga till, först var hundarna upprörda, och när jag väl fått dem att förstå att det var ingen som var på väg in utan ljudet kom en bit bort. Ja, då var jag redan stressad, stress är baksidan av grön och motpolen till röd, alltså hade jag börjat gå in i den energi. Röd är aktiv, den är allt annat än stilla. Jag försökte somna, jag kan som sova till allt, men eftersom den röda redan var aktiv och jag var så pass irriterad och trött orkade jag inte tänka på grön energi, jag blev allt rödare allt eftersom natten gick, de råmade fram till 10 i morse. Nu vet jag att de gör så när något är galet, så nu jobbar jag med att inte känna röd energi mot bonden som inte ides gå ut och kolla läget under natten.

Men den röda färgen har ett grepp om mig, dels för att jag i några dagar varit dålig i TBE, vilket skapar en maktlöshet som också är en del av rött. Hopplöshet är en annan som att ha en valp som bestämmer sig för att inredningen inte är ok som den är. Följden är huvudvärk som också är en del av röd energi när den hamnar på fel ställe. Just nu önskar jag att jag hade levt som jag lär. Dels att ta kontroll över energierna innan det bär iväg och sedan att jag hade en grön filt, något som jag brukar tala om för "alla" att man behöver ha, men så har jag ju alltid varit så cool, och haft kontroll på mina färger - ha ha.

Men grått skapar balans och det har jag gått om, dessutom är det grått ute, och jag i gråa kläder och strax ska jag lägga mig under en grå filt. Men energier kan ändras snabbt, fast ibland är det bra att nollställa sig först vilket jag ska göra med grått.

I övrigt är jag taggad över att jag i år även erbjuder årsspecial här på aurasidan, mina medlemmar kan boka fyra tolkningar för ett år, en nu, sedan en i januari-april, maj-aug och sept till december. 4 månaders mellanrum till att lära sig att förstå sina energier, dessutom får de även med en tolkning i Tarot för 2019. Ska bli spännande att se om detta är lika givande som årsspecialen i Tarot. Är du nyfiken på klickar du på medlemskap, slå flugor i smällen (vilket jag nyss gjorde rent krasst, något som ökade min röda energi och gör att flugorna känner av min irritation och verkligen är engagerad i att sätta sig på mig). Du kan alltså boka medlemskap och få med min lek och min nya bok, inloggning till sidan där du finner hur mycket text som helst inte då bara om Yiangkorten utan även om chakras och färger (även i ljudfiler) samt webinars om alla färgerna (var för sig). Med auratolkningar för ett år så kan du välja att vara hur färgstark som helst och då helst i en annan färg än röd. ;)

Posted in: Allmänt | 0 comments
 / 3