Yiang
Yiang
@yiang
  About
  • Followers 1
  • Following 8
  • Updates 13
  Sweden   www.ylvatrollstierna.com   Joined April 10, 2017
 

Blog

När den indigo blir för mycket


By Yiang, 2018-10-20
När den indigo blir för mycket

Det var tanken nyss,  eller rättare sagt, jag slog mig för pannan och sa - jag orkar snart inte med min egen kunskap, its too much.
Jag finslipar på det sista på en bok med titeln "Tolkning i Aura och färger" som jag tänkt ska följa med mina auratolkningar men även vara av intresse för alla som vill veta mer om detta fantastiska ämne.

Jag hade missat en text om indigo, sökte i min auramapp (som är gigantisk), fann en text som jag glömt bort att jag även har inne på medlemssidan och kände mig helt förvirrad. Hur mycket har jag egentligen skrivit om aura, chakras och färger? Nästan så det lutar åt halva antalet av med Tarot (=6000 A4 sidor). Jag är i vit energi just nu =chock. För hur mycket kan någon skriva om färg, antagligen ett ämne som aldrig tar slut för det är inte bara tolkningen till auran, eller till chakras eller ens till mina Yiangkort, allt är i färg. Jag skulle kunna sätta ihop texter till alla ämnen i livet, en del av dem har jag gjort redan inser jag också.

Just nu är det definitivt för mycket indigo energi i mitt liv. Texten jag funderade var jag hade var - Vad bör du ha indigo energi till?
Svar= för att finna trådar i de djupa funderingarna, för att lita till insikterna, för att lyssna till det andliga förståndet. För att skapa en harmonin med själen, för den fysiska kroppen är grön harmoni, för själen den indigo. Indigo kan även stärka det andliga medvetandet om vem vi är nu, vad nästa mål är.

Hå hå ja ja, (vilket är lila energi i navelchakrat) är du beredd att svepas med i insikterna, för här kommer en text, en liten en om den indigo (som finns på medlemssidan). Kanske du ska dela min fördjupning, den 23-25 november har jag en fantastisk kurs om färger och auran, dessutom har jag med mig en yogalärare för att aktivera mer av energi. Ta en titt>>>

Men indigo har en härlig motpolsenergi, den tänker jag ägna en stor del av dagen till - Orange= impulser.


Texten
Indigo är färgen, energi av det djupa andliga, eftertanke, medvetenhet samt inre insikter. Om du följt cyklerna för chakras är detta för åldern 42 till 49 år, en tid då vi närmar oss mitten av livet, har varit barn, tonåring, vuxen, kanske haft familj, relationer samt funnit en arbetsroll. Nu kommer frågan - Vad ska jag bli när jag blir stor?

Den indigo vill att du ska ansvar för dig själv, att du ska vara medveten på en djupare nivå. Dags att bli medveten om dig själv, att detta liv är ditt, vad har du gjort av det? Allt har en mening, allt som tills nu varit en del i av ditt liv kan du nu både acceptera eller ifrågasätta. Det är nu du bör vara den som omskapar ditt liv, använder allt det positiva som du utvecklat som resurser. Men även ha med dig erfarenheten av det som varit som kanske inte alltid varit det som du tycker är i harmoni med din utveckling. Men om du med denna energi tänker efter, i allt finns en lärdom, om du inte hade upplevt något negativt har du inget att jämföra med. Du kan se tiden fram till här som en enda stor utbildning. Du har nu all erfarenhet med dig, vad bör du nu göra av det? Det är nu dags att lyssna till dig själv efter all tid som barn, tonåring och eventuellt förälder och karriär är det dags att du blir medveten om ditt värde, vad din inre längtan är.

Den indigo energin handlar om dina andliga värderingar, då inte bara andlig utveckling, utan vad är viktigt för ditt sätt att uppleva livet till fullo.

Indigo visar dig vägen ifrån ditt inre när de är balanserad, allt det som du har med dig och kan utveckla, åt vilket håll bestämmer du. När indigo är obalanserad, det vill säga, finns i nedre delen av din aura, eller i de lägre chakras, bas, navel, solar plexus och hjärtchakrat, då kan du vara helt vilse med din inre längtan. Den indigo är en ”allvarlig” energi som går mer på djupet av inre insikter och medvetenhet och som pushar dig till att förverkliga men även ifrågasätta dig själv.

Indigo är energin för bland annat insikter men också för längtan, i det kan meditation vara en viktig del, att gå in i dig själv, finna din egen inre sanning, din egen potential, det karma som du har med dig samt det som du kan skapa framöver.

Den indigo vibrationen visar på insikter, eftertanke, medvetenhet på ett mer allvarligt plan. Men även på ett analytiskt sinne som hela tiden försöker att utvärdera, förstå för att utvecklas vidare. Den indigo energin är djup, det visar på en mognadsprocess oavsett ålder. Om du har ett stort fält indigo i din aura tar du saker i din takt och till och med lite långsammare, för du vill gärna veta helheten för att få en helhetsbild av vad som är innan du går vidare i det som ska utvecklas. Om du har lite indigo finns ändå tanken, medvetenheten där om att stanna upp och reflektera över vad som är.

Indigo visar på frågeställningen vad du ska bli när du blir stor, vem är du? Vad har du blivit och varför? Kan du bli något annat? Är du dig själv, lever du i hela din potential eller finns det mer? Alla dessa frågor blir centrerade då du söker en djupare meningen med det mesta.

Längtan är ett av de viktigaste orden för den indigo, den indigo längtar efter att få förverkliga, uppleva, skapa, vara i, förändra, ha insikter, förstärka samt finna sanningen i allt och i det mesta.

Indigo är den insiktsfulla energin, den som visar på att du nu vet att du är mer än bara en person, att det finns ett djup, en längtan efter att få förverkliga den du är i detta liv. Det kommer många frågor och funderingar med denna energi. Den är allt annat än lättsam förutom när den är i pannchakrat , det mentala eller det andliga fältet, då uttrycks ett medvetande i balans.

Posted in: Allmänt | 0 comments

Dessa färger


By Yiang, 2018-10-08
 Dessa färger

Inte ens när jag åker på semester tar jag semester ifrån färgen. Lite svårt på ett sätt eftersom färger konstant omger oss, men sedan så söker jag färg. Är mer färgnörd än vad jag trott inser jag. 

I morse tog jag fram ett par turkosa innebrallor, en magenta t-shirt och en magenta kofta. Det höll på att bli en grå stickad tröja som jag värmed upp i går kväll, men så kände jag in och beslutet var taget. Jag brukar oftast vara grå på måndagar för att få balans vilket jag borde behöva även idag. Men jag skapade en annan planering av min vardag igår under några lugna stunder på mässan i Trollhättan. Bestämde mig för att fortsätta vara cool och närvarande även efter semester och då blev det bara så här. Troligen för att jag är väldigt bra på att lyssna på min intuition när det gäller färger, det går per automatik. Vet inte när jag bytte kläder under en dag senast eller när det inte kändes rätt.

Du vet kanske den där känlan när du tar fram kläder ur garderoben, tar på dig, tar av dig, slänger på sängen, nästa ombyte, på, av och på sängen. Nästa byte, på, av och på sängen och till slut har du en hög på sängen och fortfarande kanske det inte känns riktigt bra. Jag har varit där, men oj så länge sedan.

Idag vet jag mina energier, dessutom de som inte passar min planering de ser jag till att förändra för att få ut bästa resultatet. Ibland får jag frågan hur jag hinner så mycket? Det finns tre svar, ett perfekt horoskop med massor av eld, planerad "körning" (d v s går sällan tomhänt) och så färg, färg, färg.

Jag åkte på semester med en resväska med mest turkosa kläder och rosa och grå skor. Men jag köpte även solglasögon, naturligtvis turkosa, skulle kunna ha andra färger för att matcha kläder, men eftersom de var genomgående turkosa blev det enkelt. Men jag köpte också en blå bikini men det var mest för att det fanns inte så mycket att välja på i slutet av säsongen, förutom svart då, det skulle aldrig ske då skulle jag hellre sola näck eller påklädd. 

Jag har också sett till att få i mig färg, alltså i mig, som en "bitter orange" som är på bilden, men även andra drinkar som var gröna, blåa och rosa. Idag hade det nog suttit bra med en grå drink, men låter inte vidare gott. Fast det är klart lite lakritsextrakt i något kanske skulle fixa det. Det är lite så här mina tankar kan gå.

Igår på mässan störde jag mig på väggen, mattan gick i ett brunt mönster, vilket är okej för mattor då de ska grunda, men väggarna, det tog ett tag innan jag anade att de skulle vara i en gråbrun ton och gardinerna i liknande men ljusare. Tror definitivt att den lokalen behöver lite mer färg, tänk att sitta där i vanliga eller svarta kläder en dag, snacka om att somna vid samtal.

Jag valde även igår att studera klädstilar på folk och inser tragiskt nog att de flesta överviktiga bär svart, vilket faktiskt inte gör dem smalare utan snarare tvärtom. Det fanns några som lyste till, men bara en i gult (typ som vanligt). Blå var nog den färgen som var vanligast ihop med svart. Tråkigt nog är många utställare även klädda i svart. Personligen så tycker jag att de som arbetar inom nyandlighet borde förstå energier bättre, men kanske de har andra färger när de inte jobbar, hm, jag försökte vara snäll nu, men känner att det går inte så bra. Antar att de är hårt programmerade med att svart är mystiskt, för hela ghosbustersteamet bär också svart. Nu är jag inne på ett "farligt" spår anar jag, ett sådant som irriterar folk, men å andra sidan då aktiveras röd energi och det kan vara en helt superb energi att börja veckan med.

Det känns lite coolt i alla fall med mina Yiangkort där alla blir nöjda, anser att det stämmer, även när tre personer står bredvid varandra, drar tre helt olika färger och anser att de har fått rätt och att någon av de andra inte hade passat. Alltså den perfekta synkroniseringen :) För det finns ingen slump ;)

Nu ska jag fortsätta i min röd-orange-gula  och indigo inre mix att ta tag i dagen.

Posted in: Allmänt | 0 comments

Önskan om...


By Yiang, 2018-09-25
Önskan om...

Grön energi just nu, det vill säga - harmoni och stillhet, att bara vara, att vara cool, närvarande, i en mysig känsla av välbehag. 

I och för sig är jag det, efter att ha haft en kurs i helgen där jag bland annat fick prata om färg, då naturligtvis även om svart som är tror jag min favoritfärg att prata om, det tar som aldrig slut, utan jag får hejda mig.

Att sedan se en hel grupp öva på att inte ha svart eller fundera på sin garderob det är mäktigt, för jag vill så gärna att alla ska vara färgstarka och glada. Nu inser jag att det är en orimlighet eftersom vi alla behöver stunder som upplev som mer eller mindre nattsvarta. Däremot skulle jag vilja ändra på begreppet gråa vardagar. 

Grå är en balanserad färg, jag tycker som att alla behöver ha gråa dagar nu och då bara för att finna balans. Jag kom hem efter helgen och landade i grått, för att sedan skifta över till turkos. Turkos är min favoritfärg tillsammans med magenta (vinröd) och den färg som jag känner mig mest bekväm i, dessutom lite sprallig, fast inte direkt nu. För efter måååånader som känts tunga behöver jag en energikick samt mer harmoni och balans, men att varva orange, grönt och grått känns inte som en hit, men allt kan ge en helt annan vy när jag väl vågar. Grå brallor, grönt linne och orange kofta. Kan jag bli färgstarkare än så? 

Ja jamän, även utan kläder är jag färgstark, troligen för att jag vet färgernas magiska kraft ;)

Jag ska strax packa om min resväska, för att åka bort för att vara i den gröna energin, bara harmoni, lojet, stillhet, något som jag ser så fram emot. Alla behöver ladda batterierna någon gång, även om mina för det mesta är fullt laddade. 

Sedan ska jag verkligen vara i röd, orange, grön och blå energi. Jag ska ta tag i allt, och komma i balans, där inget ligger efter, i det ska jag skratta och vara lycklig, mysa och ösa omtanke och vara tydllig. 

Ja, jag talar flera språk, på tal om att packa om resväskan, ett av dem är färgernas språk :D Idag känner jag mig så fanastisk tacksam att jag är intresserad av energier, att jag förstår färgernas krafter, att jag har kunskap om vad varje färg har att tillföra. Jag är också tacksam för denna sida, för att jag kan förmedla denna kunskap och desutom bara dra ett kort när jag vill ha mer färg i tillvaron och förstå mitt mönster. Det får mig att fundera på vilken färg tacksamhet är?

Röd? Nja, för kraftfull, stabil och allvarlig.
Orange? Nja, för spontan och impulsiv.
Gul? Nja, självmedveten men lite väl pushig.
Grön? Hm, harmoni men även för lugn och stilla.
Blå? Nja, för cool.
Indigo? Nja, för djup.
Lila? Nja, för svävande.

Äh, jag vet, tacksamhet är en mix av alla dessa färger, med en allvarlig ton, spontanitet, pushig och harmonisk energi som är cool, djup och i visionerna. Eller kanske det rent av är grå, en mix av svart och vit, en mix av allt och inget och den perfekta balansen däremellan. 

Nu är det dags för lite lila brillor för att aktivera visionerna om harmoni :)

Posted in: Allmänt | 0 comments

En färgglad bok


By Yiang, 2018-08-31
En färgglad bok

Här omdagen kom äntligen boken, den jag borde ha gjort i från början till Yiangleken. En tunn, enkel bok med information för varje kort, så är det nu, en sida om varje kort, enkelt beskrivet men med det viktigaste, en beskrivning av färgkombination och så frågorna till kortet. För det finns en perfekt synkronisering till att jag/du drar just det kortet.

Nu kanske fler vågar använda sig av leken och förstå budskapen från korten, hoppas jag i alla fall. För detta med energier är inte det lättaste att förklara. Jag tänker mycket i färg, både vad jag är i för färg, alltså vibration men också vilka färger jag omger mig med. Nu är jag mest i några färger, mest i grått, men sedan i turkost och magenta med inslag av rosa. Varje dag känner jag efter vilken färg som matchar mina energier och det styr mina klädval, men det styr också min omgivning. Mitt kontor går i magenta, det är min trygga färg, och inte konstigt, färgen handlar om erfarenhet, har rött i sig (kraft) men även blått (kommunikation). Min myshörna går i turkost och hör och häpna även i svart, men det är det enda i svart som finns omkring mig.

Mitt sovrum går i beige och blåturkosagröna färger, och i natt så kontrade jag med röd energi. Det vill säga jag kunde inte behärska mina energier. En hel hög med kossor råmade så det stod härliga till, först var hundarna upprörda, och när jag väl fått dem att förstå att det var ingen som var på väg in utan ljudet kom en bit bort. Ja, då var jag redan stressad, stress är baksidan av grön och motpolen till röd, alltså hade jag börjat gå in i den energi. Röd är aktiv, den är allt annat än stilla. Jag försökte somna, jag kan som sova till allt, men eftersom den röda redan var aktiv och jag var så pass irriterad och trött orkade jag inte tänka på grön energi, jag blev allt rödare allt eftersom natten gick, de råmade fram till 10 i morse. Nu vet jag att de gör så när något är galet, så nu jobbar jag med att inte känna röd energi mot bonden som inte ides gå ut och kolla läget under natten.

Men den röda färgen har ett grepp om mig, dels för att jag i några dagar varit dålig i TBE, vilket skapar en maktlöshet som också är en del av rött. Hopplöshet är en annan som att ha en valp som bestämmer sig för att inredningen inte är ok som den är. Följden är huvudvärk som också är en del av röd energi när den hamnar på fel ställe. Just nu önskar jag att jag hade levt som jag lär. Dels att ta kontroll över energierna innan det bär iväg och sedan att jag hade en grön filt, något som jag brukar tala om för "alla" att man behöver ha, men så har jag ju alltid varit så cool, och haft kontroll på mina färger - ha ha.

Men grått skapar balans och det har jag gått om, dessutom är det grått ute, och jag i gråa kläder och strax ska jag lägga mig under en grå filt. Men energier kan ändras snabbt, fast ibland är det bra att nollställa sig först vilket jag ska göra med grått.

I övrigt är jag taggad över att jag i år även erbjuder årsspecial här på aurasidan, mina medlemmar kan boka fyra tolkningar för ett år, en nu, sedan en i januari-april, maj-aug och sept till december. 4 månaders mellanrum till att lära sig att förstå sina energier, dessutom får de även med en tolkning i Tarot för 2019. Ska bli spännande att se om detta är lika givande som årsspecialen i Tarot. Är du nyfiken på klickar du på medlemskap, slå flugor i smällen (vilket jag nyss gjorde rent krasst, något som ökade min röda energi och gör att flugorna känner av min irritation och verkligen är engagerad i att sätta sig på mig). Du kan alltså boka medlemskap och få med min lek och min nya bok, inloggning till sidan där du finner hur mycket text som helst inte då bara om Yiangkorten utan även om chakras och färger (även i ljudfiler) samt webinars om alla färgerna (var för sig). Med auratolkningar för ett år så kan du välja att vara hur färgstark som helst och då helst i en annan färg än röd. ;)

Posted in: Allmänt | 0 comments

Själens vibration


By Yiang, 2018-07-08
Själens vibration

Eller själens färger, för färg och vibration är som samma sak. Allting har en vibration, även det som är dött, men på en annan frekvens än vad vi är intonade på, det är därför som psykometri ger oss möjligheten att läsa energi ifrån saker. För allt, nästan binder energi. När jag skapade min kursgård valde jag metallramar till sängarna, det för att inte skapa obalans. De som mest är i energi är oftast kvinnor med massor av känslor. Om en kvinna är olycklig (kär) och sover i en säng av trä binds den energin till träet och skapar en energi som någon annan sensivit kan känna av och då till och med stärka. Vilket till slut skapar en olust och ledsamthet i hela rummet där sängen står.

Jag satte underrubriken "De tio vibrationerna" på Yiangboken just för att det är vibrationer även om jag har valt att tolka dem i färg, varje färg har också en ton, men varje vibration har också ett mönster som reagerar olika i kontakt med andra aspekter. Som om du tänker dig att baschakrats grundvibration är röd. När det finns röd energi i bachakrat är den personen trygg, stabil och handlingskraftig. Energin är i balans. Men så fort energin ändras, i detta fall speedas upp så blir det ett annat mönster. Om vibrationen går en nivå högre är den orange och då är det mer lust och impulser som styr energin än stadga. Om vibrationen går två nivåer högre blir den gul och då är det mer vilja och egen fokusering som framträder som mönster. Orange och gult kan vara ok, då de också hör till det fysiska fältet.

Men om energin höjs tre nivåer till den gröna då är det energi ifrån det emotionella fältet, allt som handlar om känslor vilket skapar en obalans, det blir mer mjäkigt, känslosamt än agerande och kraftfullt.

Om energin höjs fyra nivåer till den blå är den påverkad av den mentala energin och då blir det mer ifrågasättande eller velig energin.

Om energin höjs fem eller sex nivåer till den indigo eller lila energin är det så hög energi att det blir en obalans och personen har absolut inget fotfäste, utan lever i inre analys och sker nada (med den indigo) eller svävar iväg, flyr eller drömmer sig bort och får absolut inget gjort med den lila, för dessa energier tillhör också de mentala och det är en bit ifrån tanke  (mentalt) till handling (fysiskt) och är inte känslan med (emotionellt) så finns inte ens längtan att vara i det som är nuet.

Om energin är magenta, vilket är i nackchakrat som ändå har en koppling till baschakrat, samt att magenta (vinröd) är en mix av röd och blå då finns en grund men också en tankekonflikt vilket skapar en obalans.

Om energin är turkos, vilket tillhör vårt andliga chakra med utveckling då finns det en inre kraft och längtan av att förändra saker med sig själv, rejält.

Om energin är rosa då har personen helt tappat bort sig själv, kanske använder någon drog regelbundet eller har haft en andlig chock som gör att det finns absolut ingen grund alls. dessa tre energier, magenta, turkos och rosa hör till det andliga fältet vilket gör att de inte alls är jordade vilket baschakrat är, det mest jordade chakra vi har, snacka om obalans.

Jag försökte nu på ett enkelt sätt visa hur varje vibration (färg) visar på ett helt annat mönster, det är det som jag läser ut vid en aura eller yiangtolkning för att sedan vägleda vad som bör göras för att skapa balans. Det är inte alltid bara att ösa på sig en färg, det kan också vara att ändra ett mönster, ett mönster som skapar begränsningar istället för fördelar.

Vi kan välja att bara vara i utveckling av ett chakra, eller ett energifält eller så helheten. För mig är det viktigt med helheten, det ena leder till det andra.

Idag tänker jag vara i orange energi bara för att, jag har varit helt hopplös sista dagarna med att skapa, vara kreativ och jag mår så bra av det att jag öser på ytterligare en dag för att få mera gjort, för jag är halvt ledig, men har webmöten senare på kvällen då jag ämnar anamma blå energi för att få en tydligare kommunikation.

Vilken färg väljer du att frossa i idag?
Klickar du på rubriken Aura och färger så finner du mer om alla färgerna.

Posted in: Allmänt | 0 comments

Färgade insikter


By Yiang, 2018-07-01
Färgade insikter

Jag har gjort mycket roligt senaste dagarna som kan gå i färgerna orange och lila. Det vill säga med impulser och illusioner om du ser till mina Yiangkort. Vilket innebär att motpolerna och grunden i det hela är Indigo (insikter) och gul (vilja).

Förutom en "bunt" med tre månaders tolkningar som var en del av årsspecialen för 2018 har jag har pysslat med websamtal, alltså medial coaching och att fixa mer på mina texter och tala in ljudfiler inne på den andliga självstudiekursen Inspirit på min egen hemsida. Massa insikter (indigo) som lett till impulser. Men också andligt utvecklande (lila) av mitt eget jag (gul).

Idag fann jag texten till min första auratolkning som jag beställde, 1993, jag läste in den för den ingår i förordet om min andliga bakgrund. Här kommer den:

" En dag stod Vanja i köket och diskade (ja, hon pysslade om mig på många sätt) och jag rev upp ett kuvert. Jag hade haft kurs i en stad, kommit ihop mig med en kursdeltagare som var så arg att jag inte spådde dem alla under kursen (och då kanske främst henne) men jag fick veta att hon var duktig på auror, hon målade och tolkade och det var helt lysande. Nyfiken jag blev, min aura? Jag beställde en auraläsning med frågor vad jag kunde göra för mina barn, vilket karma som fanns? Det kostade 1700:- men jag var omkullpratad på att en auratolkning från henne det var något väldigt exklusivt. Nu satt jag där med mitt brev, öppnade och la ut A3-bilden på köksbordet medan Vanja diskade på. Min besvikelse var så total, tråkiga murriga färger, inte alls som jag såg min egen aura. Och tolkningen, 3 maskinskrivna blad, en del av det färdigskrivet redan. Vad fick jag för budskap för de 1700:-, jo, jag skulle inte bry mig om mina barn, utan lära mig att lyssna på mina kursdeltagare och vara mer tillmötesgående och föresten så hade jag varit någon analytisk person i Italien så där by the way.

Så förbannad jag blev, 1700:- åt helvete, men allt har en mening och då var det inte att jag ville beställa följdfrågor á 400: styck. Utan jag slängde papperna på bordet, väste (då är jag arg, skriker jag är jag bara irriterad) din djävla xxxx, detta kan jag göra bra mycket bättre än dig.

Varvid Vanja helt lugnt vänder sig om, tittar på mig och sa, det vet vi väl, de flesta av oss, när ska du börja?

I ren ilska satte jag mig ner, gjorde en mall för hur jag skulle göra en auramålning och vad som skulle tolkas, och till vilket pris, vad var det värt, ja, ca 500:- ansåg jag. Jag visste även att jag var tvungen att måla med chakras i tolkningen för de var så viktiga, enligt vad jag vet så är jag den första i Sverige att inkludera chakras, en del gör det inte ens idag. Av ett misstag på 1700:- började jag att tolka auror och det är faktiskt en av de saker jag är så stolt över och inte alls under Jantelagen. Jag anser att jag är så världsbäst (ungefär som med Tarot) på att tolka auror och få fram vad energin visar på. Då inte bara tala om vad som är utan förstå vad som fattas, vad som kan tillfogas energimässigt för att personen ska få fram mer av sin potential. "

Jag har gjort några auramålningar sista tiden för de ingår i samtal 3 på min mediala coaching och det är givande. Fantastiskt färgsprakande och att få berätta för någon om vad färgen (energin) i deras chakras och aura har för betydelse, vilka begränsningar och möjligheter som finns utifrån färgerna är som att lösa ett pussel, typ. Nu är jag taggad vilket innebär att du nu några dagar framöver kan boka en egen personlig auramålning som jag tolkar utifrån min kunskap och medialt med alla chakras och färger för att ge dig en bild av dig. Egentligen något som vi alla borde ha emellanåt för att göra en förbesiktning av själens harmoni med den fysiska kroppen, utifrån tankar, känsla och närvaro eller brist på det. 

Du finner erbjudandet genom att klicka här.

Är du intresserad av att veta mer så bokar du in dig som medlem på denna sida och får all kunskap om ämnet chakras, aura och färger samt mina Yiangkort och hur du ska använda dem, och då betalar du bara 100:- för auramålningen. Totalt 1500:-

Jag kommer framöver att presentera Yiangkorten mer för de är så himla coola, så antagligen gör jag det om en liten stund, istället för att klicka på ett kort så drar jag ett, kanske kan vara något, det vill säga om du är vid datorn och är alert. Missar du så klickar du på ett kort inne på startsidan istället. 

Posted in: Allmänt | 0 comments

Vet du vem colornissan är?


By Yiang, 2018-06-15
Vet du vem colornissan är?

Det är jag! I alla fall så för flera år sedan fick jag det smeknamnet på Englagård.

Jag är snart på väg till Englagård igen, för första gången på flera år, jag ska ha en inspirationshelg och jag är full av förväntat, glädjen, förhoppning och inspiration. Varför jag fick det namnet? Tror det har att göra med min maniska kritik av svarta kläder.

Om jag skulle vara allergisk så är det mot två saker, svarta kläder och typsnittet Times New Roman, typsnittet är lika svart som kläder kan te sig i mina ögon. Alltså tråkigt och destruktivt.

Jag har ett worddokument som heter " Den svarta massan" men jag har inte kommit mig för att skriva klart den, som en evig balansgång mellan att inte vara alltför kritisk och nedlåtande och att ha energin kvar då svart verkligen är neddragande energi.
Oj, kanske du tänker nu, vad menar hon? Jag har ju svarta kläder. Antagligen något ditåt, titta dig omkring, minst 75% av alla människor omkring dig har mest svart på sig. Inte undra på att folk är deprimerade, psykiskt obalanserade, olyckligt kära, arbetslösa eller vantrivs på sitt jobb, dåligt med pengar och sjuka.

Alltid när jag kommenterar svart så irriterar jag någon så jag tänkte varför inte, jag blir själv så förtvivlad att en del inte förstår hur negativt det är, och jag är van med försvar och kritik men idag strålar jag i gult som solen själv ;)

Jag brukar beskriva svart som en sådan negativ stagnerad energi att allt bara förintas. Symbolmässigt som ett glas med vatten med ett lock på. Tänk dig att du fyller glaset med fräscht vatten, ställ det på ett bord med ett lock på. Drick det om en timme. Hm, inte så tilltalande eller hur, då du hellre kan ta nytt vatten, men varför skulle du, det har ju lock på sig? Tänk dig nu att det har gått en dag, drick vattnet. Jasså inte tilltalande? Eller om några dagar då, känner du lusten efter att dricka det vattnet? Nehe, mm, kunde tänka mig det. Symbolmässigt är vattenglaset ett människa i svarta kläder. Unken efter ett tag, och då brukar den inte dra till sig välmående, kärlek, trygghet. Utan skapa avsmak.

Jag försöker att undvika svarta massan, för jag vill inte ha det i min syn. Det påverkar även den som ser det, samt att de personerna inte brukar ha så mycket att ge. (börjar du bli irriterad nu, dra på dig röd energi, bättre än den svarta i alla fall).
Själv så skulle jag så gärna vilja ha ett svart kök, hur snyggt ser det inte ut på bilder, innan någon har kladdat ner det? Men jag vet att det skulle vara förödande. I min garderob finns det en svart blus, den har hängt med sedan 1982 då min mamma dog, en Gunilla Pontén som kostade flera tusen. Den får hänga kvar, för att påminna mig om mitt oförstånd i ungdomen, slöseri med mode, sorgen efter mamma. Helt galet egentligen att bära svart när någon dör, som om man inte skulle vara nog tom ändå, utan dessutom förstärka det. Men bra säkerhet om man inte är ledsen för det blir man efter ett tag då ingen energi finns kvar.

Nu frågar inte så många om kärlek när vi pratar färg utan då är det mer om andlighet och pengar som frågorna rör. Men vill du har kärlek i ditt liv, undvik svart, till och med i raffset, använd hellre ett rött raffset som tilltalar baschakrat. Vill du ha kärlek se till att du är färgglad, att du har grönt för harmoni, orange för lust, rosa för drömmar och indigo för insikter.

Funderar du över ekonomin, använd gul. Desto mer gult, desto mer självkänsla, desto mer värde, desto mer pengar.
Funderar du över andligheten, förvirra dig inte på lila såvida du inte kombinerar det med gult och lite rött, för har du inget fotfäste flyger du snart iväg i en sfär där ingen annan fattar vad det handlar om.

Det är sommar, njut av färgerna, av den gröna eller gula gräsmattan, de gröna träden, det "blå" vattnet, den blå himlen, den gula solen. Är det grått så ta tillvara på det också, den mest neutraliserade energin som finns. På söndag är jag grå, fast jag har inspirationshelg. En balanserande dag har jag tänkt mig, idag är jag magenta (vinröd) och indigo, i morgon är jag magenta. Magenta är färgen för erfarenhet och det är det som jag ska dela med mig i helgen och skapa balans på söndag.

Inom kort kommer ett webinar om färger på kläder, vi får se om jag gör det öppet eller om det bara är för medlemmar men i vilket fall som helst har du nu fått lite tips, undvik svart, skapar inget av god hälsa, kärlek, pengar, arbetskraft eller andlig utveckling. Peppa upp dig med lite orange och låt livsglädjen inspirera dig. 

Ps, om du bara har svarta kläder så fattar jag, de andra är i tvätten och nu har du bara på dig reserverna. ;)

Pps. en av de få bilder på mig i svarta kläder :p

Posted in: Allmänt | 0 comments

Motpoler?


By Yiang, 2018-04-06
Motpoler?

Har det någon betydelse detta med motpolsfärg? Inte om du inte själv ser det som en möjlighet att förstå färgerna bättre. För mig är det viktigt med motpoler i allt. Som att myntet har två sidor, det har du väl hört någon säga, eller om du har sagt det själv? Vad menas med det? Tänk efter vad du menar, troligen något i stil med att det finns alltid en annan sida av saken. Som när två bråkar och vi säger att det finns alltid två versioner av en sanning.

All energi har en motpol, utan den så skulle den inte existera. Det är som med Yin och Yangsymbolen, det är svart och vitt. Den vita behöver den svarta för att synas, den svarta behöver den vita för att synas. De kompletterar varandra, de stärker och försvagar energin. Det finns en mening med att Yin och Yangsymbolen ser ut som den gör, även med en vit prick i det svarta fältet och en svart prick i det vita fältet. Det visar på att i de två starka energierna av allt eller inget finns också en del av den andra, utan den skulle den inte existera.

Yiangkorten kom till av just detta med motpoler. En annan del var att jag redan skrivit texter till varje färg kombinerad med en annan. Det finns så mycket mer nycklar att ta fram när vi tänker på motpolen, det är som en dold energi men också en nyckel.

Motpolsfärgerna är:
Röd - Grön
Orange - Indigo
Gult - Lila
Blå- Rosa
Magenta - Turkos.

Den röda är kraftfull medan den gröna är hamonisk. De är båda kraftfulla och båda harmoniska men på olika sätt, röd är uttåtriktad energi som agerar medan grön är inåtreflekterande tagande energi. De supportar varandra. Om du har för mycket röd energi kan du balansera det bäst med grön. Om du har för lite grön energi kan du balansera det med röd energi. Se det som med röd är du kraftullt agerande, du bara kör på, maler på, ger allt utan att stanna upp, tillför grönt och du skapar en feeling i det som du agerar med, så blir du även mer öppen och flexibel, kan förstå känslan bakom. Om du har för mycket grönt så där så du blir för snäll, för mesig och för känslosam kan du balansera med röd för att få lite mer jädrar anamma och i det vara tryggare i dina känslomässiga upplevelser. 

Den orange är impulsiv och kreativ, den längtar efter upplevelser och ser till att förverkliga dem, den är pushig och agerande. Medan den indigo är insiktsfull, reflekterande. Om du balanserar upp orange med indigo kan du finna mer mening om varför någon längtan efter upplevelse driver dig, av rädsla eller av själens längtan. Om du balanserar upp indigo som lätt kan bli introvert och fastna i analyser med den orange kommer du att skapa något som är en upplevelse.

Och så vidare... Nu var detta bara en liten reflektion, men det finns en mening med motpoler. Klicka på ett kort, läs om färgen men kolla även in på motpolsfärgen vad som är en del av det som du är i.

Posted in: Allmänt | 0 comments
 / 2