Yiang

Latest Followers:

Nyfiken gul ;)

2019-02-23
By: Yiang
Posted in: Allmänt
Nyfiken gul ;)

Ja, det kan ju tolkas hur som helst ;)
Men nu menade jag inte i filmversion utan mer att färgen, energin gul är lika med nyfikenhet, egots energi till att vilja veta mera.

Jag är lite nyfiken på vad just du har tänkt om du läst mina frågor till varje kort varje dag, har det peppat dig? Har du dragit egna kort, fått inspiration? Jag hoppas på båda, jag är helt säker på att du fått rätt kort för din egen del, med kort menar jag Yiangkorten, de kort som jag skapat ifrån färgkombinationer, men det finns även 12 kort med bara en färg, fast den färgen har en motpol, ja, du har säkert förstått, använt den blå energi.

Just nu känner jag mig mer gul än någonsin, försöker hålla egot på plats, men svårt när jag känner mig sprudlande.Mina färger har varit svaga i min aura, de har funnits eftersom jag är medveten men direkt färgstark har jag inte känt mig,  en färg som hållt mig uppe är den lila med andlig inspiration som annars inte är min favorit.

För mig är detta med färg så självklart, det är energi som vi kan fånga upp i nyanser, färg är vackert, kombinationerna kan göras oändliga, då inte bara att se på utan även att vara i. Vi är i massa olika färger (förhoppningsvis) mest hela tiden, att sedan ha kunskap om vad färgens energi innebär på kroppen är en kunskap som är värd all färg i guld. 

Jag har färg överallt! I kläder är de mest i magenta (vinrött) till rosa men även turkost, som det är mindre av just nu.  Min bil är turkos, min jobbmobil, mitt kontor är magenta, min tvhörna är turkos och faktiskt även svart. Just nu går mitt kök i blått, med vit bakgrund, helst vill jag ha det orange men möter på motstånd av familjen. Mitt sovrum är också magenta, den färg jag harmoniserar mest med, den vilar jag in, den är jag trygg i. 

Gult är inte fult, jag behöver bara se ut genom fönstret, för någonstans är uppfattningen att solen är gul, den skiner, alla färger kommer till liv, vi har ingen snö utan grön gräsmatta vilket skapar en fantastisk harmoni, för att inte tala om en skogspromenad i grönt med den härliga doften som extra energipåfyllnad.

Idag är jag så sprudlande att jag skickar med Yiangboken och leken för endast 200:- till dem som beställer en auramålning, det är ett bra sätt att besikta sig själv, se vilka energier som är aktiva och vilka som bör akviteras. Med min auramålning följer även boken "Tolkning i Aura och färger med" Dags att sätta färg på våren :)


Auratolkning + bok 700:- + yiangbok och lek + 200:- = 900:-
Swish 073 063 1657


När du ändå är inne här, klicka på ett kort, klicka på länkarna, se någon film, njut av färger.