Yiang

Latest Followers:

Gult är allt annat är fult

2019-05-05
By: Yiang
Posted in: Allmänt
Gult är allt annat är fult

Det är vad onsdagens webmöte för medlemmar kommer att handla om, det kan bära iväg var som, i Unokort, gula koftor, kycklingar, maskrosor och solrosor eller i egenvärde.

Det jag nu kommer att skriva handlar om egenvärde och kanske kycklingar men då de gjorda i marsipan.

Länge sedan jag skrev här inne, konstigt, redan före påsk hade jag planer på en text om påsk med lila och gult, men var den tanken tog vägen har jag ingen aning om, kanske i en obalans mellan indigo och orange?

Mina tankar nu eftersom jag blivit så attans hälsomedveten, hade du ingen aning ta en titt på denna länk, vid intresse har jag en grupp inne på min Facebookssida med samma namn. I alla fall så är färg inte bara i kläder eller kristaller, färg är som överallt, speciellt i godis.

Har du tänkt på det? Vad är det första och det sista du möter inne på en matvaruaffär? Svar - Godis.  Det börjar redan när du går in med extrapris på mumsmums (som märkligt nog är bruna och ingen färgglad förpackning, snacka om att det företaget har självförtroende= gul energi) eller några kaksorter. Så är du på väg ut, förbi allt godis, tänk nu efter, om alla dessa karameller skulle vara bruna, eller svarta, skulle du stoppa dem i din korg? Troligen om du redan är beroende av socker, då skulle inte färgen ha någon betydelse, men sedan finns det dem som inte är fullt programmerade än med att ha ett starkt behov, de måste manipuleras. Godiset är rött, orange, gult, grönt, blått och ibland även lila. Förpackningarna är ännu mera färgglada, meningen är att du ska känna dig lycklig. 

Som du vet är jag ingen fan av svart energi, de som redan är fast i det svarta träsket är de som troligen även skulle köpa svarta karameller, men allt är relativt för själv älskar jag lakrits, hur det nu kan komma sig ;)

Men meningen med all färg är att det ska fylla ett behov hos dig, för de flesta människor har alldeles för lite färg på sig eller i sin omgivning. Gula marsipankyckingar, lustigt att någon ens kan tänka sig tanken att äta dem, de går till och med hem hos vegeterianer. Gult är en av de färger som mest syns, som Marabou, gul botten, röda inslag och färgglada bilder på chocklad, som inte ens är choklad och dessutom GMo.

Färg är viktigt, det ger oss kraft men det kan även vilseleda när det kommer via något som inte är bra för din kropp, för om du är intresserad av själen (auran) ditt energisystem (chakras) samt färgers påverkan bör du verkligen ha koll på detta med vad för godis du stoppar i dig. Bara en tanke, sedan har du ett fritt val att göra vad du vill av den.

Men... ;) Din kropp är dina energier i fysisk form, det är viktigt att den får vad den behöver för att hålla energin igång, för en sak är säkert, du kommer inte att bli andligare, spirituellare av godis, tro mig, jag har testat i allt för många år. Sedan jag ändrade min sätt att se på hälsa har min intuition blivit så mycket starkare, jag är tryggare infirån min själ som allt mer börjar trivas med att vara i symbios med min kropp. Detta med kropp, själ och ande, verkar många ha missförstått av andliga utövare, det verkar mer som de tror att om de mediterar och söker stärka sin själ så kommer kroppen att bli lycklig oavsett vad de använder för fysiska energier, inget kunde vara mer helt fel som de visa brukar säga. 

Så varför inte, fast påsken är över ladda mer gul energi, men då inte från godis utan från citroner, kläder, sängkläder och kristaller? Gult är även ditt självvärde som de flesta inte alls stärker med gula godisar utan blir tjockare och tappar mer självförtroende, ja, det är som bara en tanke, min tanke. Själv så åt jag faktiskt två gula skumma höns på skärtorsdagen, tråkigt nog blev jag inte lyckligare för det, eller säkrare i mig själv, men de var goda för stunden. För ingen är perfekt, inte ens den som tror att den har en briljant fundering om detta med gula godisar.