Yiang

Latest Followers:

Livet är skönt när

2019-06-11
By: Yiang
Posted in: Allmänt
Livet är skönt när

det är grönt ;)
Det var väl ändå ett trevligt konstaterande?

Faktum är att det är harmoniserande med grönt, det ger mer tid, mer harmoni, mer stillhet, mer närvaro, mer känslan av att vara i nuet. Det är antagligen det som många eftersträvar nu när det går emot semestertider för flertalet. Själv har jag aldrig semester med veckor per år, men ger mig iväg på äventyr emellanåt. Men trots det kan jag vara i grön energi, ofta helt närvarande i det som är. 

I morse förlorade jag mig i grön energi, jag bara var, följde min inre harmoni, sorterade upp alla texter, bilder, webinars, filmer, ljudfiler och annat som hör denna sida till. Städade upp en mapp som innan var flera splittrade, skapade alltså harmoni i det, jag gjorde det i godan ro, helt lugnt, efter känslan i allt det jag gjorde. Det är grön energi det.

Sedan har jag suttit ute en stund, det är helt grönt ute, frånsett de vita knopparna på fläderbuskarna, men de flyter som in i allt det gröna. Att sitta ute i naturen, som också kan vara en trädgård, det är grön energi. Jag har också jordat mig lite genom att rensa jordgubbslandet. 

Många tror att allt med färger och chakras är något andligt, men i och för sig är hela livet andligt, det är vad vi gör det till. Själv är jag noga med färger omkring mig, jag har de färger som trivs i, de som skapar det jag har behov av för stunden. Idag denna regniga dag har jag en grön kofta dessutom. 

Just detta att bara vara i känslan är ibland inte det lättaste, jag har nyss klivit ur seg energi, där jag inte ens kunde lista ut vad för energi som var fel, men då kan jag andra knep, tack och lov, det för att jag vet att varje färg är en vibration, varje vibration är ett mönster, varje mönster är olika beroende på var det finns i vår aura, vilket fält som det handlar om.

Ibland blir jag i en seg grön energi, för detta är sidan där jag har minst medlemmar, alltså minst intresserade personer i den ämnen som är viktiga för mig. Färg som är livsviktigt, men det är precis som att endera når jag inte fram med vad jag vill med färger, eller så är folk helt enkelt ointresserade vilket är ännu värre.

Mina barn hamnade i Waldorfskola just för färg, för en broschyr som visade på att 1:ans klassrum var i röd energi, 2:ans i orange och så vidare. De var bara wow. För personligen tycker jag inte om vanliga skolan, så begränsad och programmerad. Det som är viktigaste för barn att lära sig finns inte med, som detta med sin kropp i en helhet, bara gympa, fast en del skolor har fört in lugna (meditativa) stunder och en del har yogaövningar, men detta med att skippa grunden. Men så gör vuxna också, vilket jag inte förstår. Men för mig är det så enkelt, vill jag fixa något tänker jag ut vilken färg som kan stärka. Och ja, jag tänker ut, jag känner inte efter, utan jag vet hela färgkoden vilket då gör det enklare att bryta vissa mönster.

Nu har du en fantastisk möjlighet att se dina mönster, att lära dig mer om färger, för jag har satt ner priset ordentligt på medlemskap, jag till och med erbjuder en inspelad film med din personliga auratolkning för att du ska få en bra grund att stå på. Men sedan är det upp till dig, vad du vill med ditt liv, vill du ha färgmagi eller vill du ha en vanliga lagom grå vardag. Naturligtvis kan du även sväva på rosa moln eller se upp i det blå, är det inte märkligt att en del talesätt innehåller färg? Nix, inte ett dugg. :)

Tips, ta fram en grön sten, varva ner, surfa runt här inne på sidan, läs på och fundera om dina energier, dina färger är i den fas du vill att de ska vara, saknar du kunskap då har jag den att erbjuda dig. Kanske (troligen) har jag den pusselbit som ger dig en mer tydlig bild av dig själv. För är det något jag är expert på förutom att tolka Tarot är det att tolka auror. :)